個人檔案

加入日期: 2022年9月22日

關於

Nederland – Polen live op televisie en via een live streamDe wedstrijd tussen Nederland en Polen is vanavond live te zien via de NOS. De wedstrijd zal live worden uitgezonden via NPO 1. De voorbeschouwing vanuit de Johan Cruijff Arena begint om 20. 23 uur. De aftrap is om 20. 45 uur. De wedstrijd is ook online te zien via NPO Start en via TV Gids LIVE.


🔴GO LIVE🔴📺🥊👉 Polen - Nederland Kijken LivePolen – Nederland online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 22 september 2022 om 20:45 uurDe uitzendingen van de Nations League worden door verschillende aanbieders in Nederland verzorgd, waaronder NLZIET, Ziggo en een aantal tv-zenders (die ook online te kijken zijn). De match tussen het team uit Polen en de Nederlandse tegenstanders in Groep D wordt op tv uitgezonden door het kanaal NPO 3 en is hierdoor ook online te streamen. Wil je direct de wedstrijd van vanavond bekijken? 👉 Ga meteen naar Polen – Nederland bij NLZIET. Doordat de uitzending op lineaire televisie wordt verzorgd, is het ook mogelijk om met een tv-abonnement via internet bij providers naar de wedstrijd te kijken.


Hoe werkt Polen – Nederland live kijken met NLZIET?

Bij NLZIET kijk je online tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kan jij direct voetbal kijken met NLZIET:Stap 1: Sluit een proefabonnement via de website.

Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken.

Stap 3: Start de app en log in.

Stap 4: Klik op “tv-kijken” en dan op “NPO 1 of NPO 3” en begin met kijken.


Met NLZIET heb je 38 tv-zenders tot je beschikking. Zo heb je alles van de Nederlandse tv bij de hand. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals via je Apple TV, Android TV, Chromecast of smart tv. Ook kun je de app downloaden op je telefoon of tablet. Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je kijkt.Mis niets van de Nations League

Met NLZIET kun je niet alleen Polen – Nederland van de Nations League live kijken, maar ook andere voetbalwedstrijden van de Conference League, Champions League en Europa League. Heb je het begin van de uitzending gemist? Geen punt, want met NLZIET spoel je gewoon weer terug naar het begin, zodat je niets hoeft te missen van de voetbalwedstrijd. Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt, dus je kunt ook voetbalwedstrijden terugkijken.Tv-kijken waar en wanneer je wilt

Met NLZIET kun je tv kijken waar en wanneer je wilt. Dus ben je toevallig onderweg tijdens de wedstrijd? Geen probleem, dan kijk je de Polen – Nederland livestream gewoon via je telefoon of tablet met NLZIET. Ook op vakantie hoef je geen moment te missen, want je kunt NLZIET gebruiken in heel de EU. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een abonnement op NLZIET. NLZIET kun je gemakkelijk opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

(

(live)*Polen-Nederland live op tv en online 22 september 2022

更多動作